Simaa & Sirkushuveja 2022

Simaa & Sirkushuveja tapahtuu jälleen 27.4.2022 klo 17:30 alkaen!

Simaa & Sirkushuveja on Jupperin koulun vanhempainyhdistys Jukovan organisoima koko kyläyhteisölle suunnattu tapahtuma, jossa Jupperin koulun luokat voivat kerätä itselleen toimintavaroja. Jokainen luokka saa halutessaan käyttöönsä myyntipöydän. Lisäksi Jukovan johtokunta organisoi yhdessä alueen toimijoiden kanssa toimintapisteitä.

Tapahtuma järjestetään Jupperin isojen koulun pihalla Vappua edeltävänä keskiviikkona. Tapahtuma on Ju-Ve-La alueella suosittu ja lähialueen väkeä on paikalla aina sankoin joukoin. Moni hakee jo perinteenä täältä Vapun simapullot kotiin!

OHJEET 2022

Aikataulu

  • Koulun ovet ovat auki klo 16.00 alkaen.
  • Autot pitää viedä pois alueelta klo 17.
  • Tapahtuma klo 17.30-19.30.
  • Tapahtuman jälkeen autot pääsevät ajamaan piha-alueelle aikaisintaan klo 20.00.

Viestintä

Jukovan johtokunta tiedottaa tapahtumasta yleisesti. Luokkien vanhemmat viestivät myös omissa verkostoissaan. Tilaisuuden yleisiin järjestelyihin liittyvät kysymykset voi osoittaa luokan Jukova-edustajalle tai lähettää Jukovan sähköpostiin (jukova.ry@gmail.com).

Järjestysmiehet

Järjestysmiehet vastaavat alueen turvallisuudesta  ja autoliikenteen ohjaamisesta noudattaen sovittuja ajo-aikoja. Järjestysmiesten heijastinliivit sekä ensiapulaukku ovat saatavilla Jukovan sihteeriltä.

Myyntipisteet

Jokainen luokka saa ruokalasta yhden pöydän. Varatkaa pöytänne suojaamiseen käyttötarkoitukseenne sopiva liina (esim. kerni tai vahakangas). Myyntipisteelle voi tuoda lisäksi oman pöydän ja tuolit. On tärkeää, että tapahtuman päätteeksi pöydät palautetaan samoihin paikkoihin yhtä siisteinä kuin ne haettiinkin.

Jos myyntipöydässä tarvitaan sähköä, tulee luokan varautua tähän erittäin pitkillä, ulkokäyttöön soveltuvilla jatkojohdoilla.

Tapahtuma-alueen kartta tarkennetaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Myyntituotteet

Leivonnaisista pitää löytyä tuoteselosteet. Vähintään vähälaktoosiset tarjottavat ovat helppo myyntivaltti. Myös gluteenittomilla leivonnaisilla on ollut kysyntää.

Simapulloihin tulee kirjata pullotuspäivämäärät. Annoksittain myytävän siman tulee olla jo myyntihetkellä juomakypsää. Jos sima on valmista vasta tapahtuman jälkeen, tästä tulee olla pullossa selkeä merkintä.

Suositushinnat

Sima-lasillinen              1,00 €

Sima-pullo ½ litraa        2,00 €

Sima-pullo 1 litra           4,00 €

Sima-pullo 1,5 litraa      5,00 €

Kahvi                           1,00 €

Tee                              0,50 €

Mehu                           0,50 €

WC-tilat

Tarkennetaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Siivous ja roskat

Jokainen luokka tuo myyntipöydän yhteyteen tilavan roska-astian. Roskat tulee viedä tapahtuman jälkeen osallistujien omiin roska-astioihin. Kukin luokka vastaa alueensa siivouksesta ja osallistuu osaltaan myös yleisen alueen siivoukseen.

Advertisement