Joulumyyjäiset 2022

Jukovan ja 1-6. luokkien järjestämät Jupperin koulun joulumyyjäiset

torstaina 1.12.2022 klo 17.30-19.30

Jupperin koulun liikuntasalissa, Veininkatu 24

Myyntipöydissä mm. kuusilahjakortteja, kortteja ja kynttilöitä, lahjatavaroita
Joulupuukeräykseen, metrilakua, kirjakirppis sekä jouluherkkuja, esim. piparkakkutaloja, saaristolaisleipää, kuivakakkuja yms.

Lisäksi ohjelmassa kasvomaalausta, ongintaa ja onnenpyörä.

Ostosten lomassa voi myös nauttia herkuista vanhempainyhdistys Jukovan kahvilassa.

TAPAHTUMAN TOTEUTTAJIEN OHJEET

Aikataulu

  • Koulun ovet ovat auki klo 16.00 alkaen.
  • Tapahtuma klo 17.30-19.30.
  • Tapahtumapaikan siivous.

Tapahtumapaikka

  • Isojen koulun liikuntasali.
  • Salissa on normaali yleisvalaistus.
  • Luokat voivat halutessaan koristella oman pöytänsä jouluvaloin ja muin koristein. Jos myyntipöydässä tarvitaan sähköä, tulee luokan varautua tähän erittäin pitkillä jatkojohdoilla.
  • Jukova järjestää tapahtumaan taustamusiikkia.

Viestintä

Jukovan johtokunta tiedottaa tapahtumasta yleisesti printtimainoksin ja somekanavissa. Luokkien vanhemmat viestivät myös omissa verkostoissaan. Jukovan johtokunnan opettajajäsen lähettää Wilma-viestin. Tilaisuuden yleisiin järjestelyihin liittyvät kysymykset voi osoittaa luokan Jukova-edustajalle tai lähettää Jukovan sähköpostiin (jukova.ry@gmail.com).

Järjestyksenpito

Järjestysmiehet vastaavat tapahtumapaikan turvallisuudesta.

Ensiapu

Jukovan ensiatarvikkeet ovat saatavilla Jukovan sihteeriltä. Ensiapupiste on tapahtuman ajan Jukovan kahvion yhteydessä.

Myyntipisteet

Jokainen luokka voi noutaa P2:n ruokalasta yhden pöydän klo 16-16:45. Luokka suojaa pöydän käyttötarkoitukseen sopivalla liinalla. Myyntipisteelle voi tuoda lisäksi omia istuimia/palleja. On tärkeää, että tapahtuman päätteeksi pöytä palautetaan samaan paikkaan kuin mistä se on otettu yhtä siistinä kuin se haettiinkin. Luokalla tulee olla omat siivousvälineet.

Myyntituotteet

Leivonnaisista pitää löytyä tuoteselosteet. Vähintään vähälaktoosiset tuotteet ovat helppo myyntivaltti. Myös gluteenittomilla leivonnaisilla on ollut kysyntää.

Myyntipisteiden tuotteiden suositushintoja

Kuivakakku, iso 15€

Kuivakakku, pieni 10€

Saaristolaisleipä 10€

Siivous ja roskat

Jukovan kahvion yhteyteen organisoidaan yleisiä roska-astioita. Jos luokan myyntipisteellä syntyy roskaa, luokan pitää tuoda oma roska-astia ja viedä tapahtuman jälkeen roskat pois omiin roskiksiin. Kukin luokka vastaa alueensa siivouksesta ja osallistuu osaltaan myös yleisen alueen siivoukseen.

Advertisement