Simaa & Sirkushuveja 2019

Seuraava Simaa & Sirkushuveja järjestetään 24.4.2019 klo 18 alkaen.

Simaa & Sirkushuveja on Jupperin koulun vanhempainyhdistyksen organisoima koko kyläyhteisölle suunnattu tapahtuma, jossa Jupperin koulun luokat voivat kerätä itselleen toimintavaroja. Jokainen luokka saa käyttöönsä myyntipöydän ja järjestää myös ilmaistekemispisteen.

Tapahtuma järjestetään Jupperin isojen koulun pihalla aina Vappua edeltävänä keskiviikkona. Tapahtuma on Ju-Ve-La alueella suosittu ja lähialueen väkeä on paikalla aina sankoin joukoin. Moni hakee jo perinteenä täältä Vapun simapullot kotiin!

OHJEET 2019

Aikataulu

  • Koulun ovet ovat auki klo 16.00 alkaen.
  • Autot pitää viedä pois alueelta klo 17.30.
  • Tapahtuma klo 18.00-19.30.
  • Tapahtuman jälkeen autot pääsevät ajamaan piha-alueelle aikaisintaan klo 20.00.

Viestintä

Kukin luokka vastaa oman luokkansa järjestelyistä ja viestinnästä. Tilaisuuden yleisiin järjestelyihin liittyvät kysymykset voi lähettää Jukovan sihteerille.

Järjestysmiehet

Järjestysmiehet vastaavat alueen turvallisuudesta  ja autoliikenteen ohjaamisesta noudattaen sovittuja ajo-aikoja. Järjestysmiesten heijastinliivit sekä ensiapulaukku löytyvät ruokalasta Jukovan kaapista.

Myyntipiste

Luokkien myyntipisteiden ja kentällä olevien toimintojen sijoittuminen on esitetty alla olevassa kartassa.

 

Jokainen luokka saa ruokalasta yhden pöydän. Varatkaa pöytänne suojaamiseen käyttötarkoitukseenne sopiva liina (esim. kerni tai vahakangas). Myyntipisteelle voi tuoda lisäksi oman pöydän ja tuolit. On tärkeää, että tapahtuman päätteeksi pöydät palautetaan samoihin paikkoihin yhtä siisteinä kuin ne haettiinkin.

Jos myyntipöydässä tarvitaan sähköä, tulee luokan varautua tähän erittäin pitkillä, ulkokäyttöön soveltuvilla jatkojohdoilla.

Myyntituotteet

Leivonnaisista pitää löytyä tuoteselosteet. Vähintään vähälaktoosiset tarjottavat ovat helppo myyntivaltti. Myös gluteenittomilla leivonnaisilla on ollut kysyntää.

Simapulloihin tulee kirjata pullotuspäivämäärät. Annoksittain myytävän siman tulee olla jo myyntihetkellä juomakypsää. Jos sima on valmista vasta tapahtuman jälkeen, tästä tulee olla pullossa selkeä merkintä.

Suositushinnat

Sima-lasillinen              0,50 €

½ litraa                          2,00 €

1 litra                             4,00 €

1,5 litraa                        5,00 €

Kahvi                             1,00 €

Mehu                             0,50 €

WC-tilat

Wc-tiloista käytössä ovat A-sisäänkäynnin (kieliluokan) puolella aulan wc:t ja D-sisäänkäynnin puolella liikuntasalin pukuhuoneiden wc:t.

Siivous ja roskat

Jokainen luokka tuo myyntipöydän yhteyteen tilavan roska-astian. Roskat tulee viedä tapahtuman jälkeen osallistujien omiin roska-astioihin. Kukin luokka vastaa alueensa siivouksesta ja osallistuu osaltaan myös yleisen alueen siivoukseen.

Advertisement