Leirikoulukokemuksia

HAUHO 2018
6 B leirikoulu, elokuu 2018. Paikkana Hauho/Lasten Kesä ry. Tiistai-perjantai.
7400 € (28 lasta + opettaja, 7 vanhempaa).
Lähdimme tiistaiaamuna tilausbussilla kohti parin tunnin päähän sijaitsevaa Hauhon leirikeskusta. Matka oli juuri sopiva. Lapset saivat eväät koululta matkalle. Opastus oli heti odottamassa bussiamme, kun saavuimme paikalle.
Hauho oli paikkana todella lämminhenkinen. Paikalla oli kaksi leirikoulurakennusta, joista toinen oli Jupperin koululle ja toinen toiselle koululle. Lasten Kesän ohjaajat olivat erittäin ammattitaitoisia ja osasivat ottaa tuon ikäiset hyvin haltuun. Viikossa oli paljon ohjattuja tapahtumia mutta myös vapaa-aikaa. Paistoimme herkullisia muurinpohjalättyjä ja makkaraa. Leirin kruunasi disco torstai-iltana. Uinti oli suosittua sekä pallopelit. Kortinpeluu oli myös yksi ajanvietteistä.
Ainoana miinuksena oli mielestäni yksi liikuntapeli, jota pelattiin toisen Espoolaisen koulun kanssa. Olisi ollut kiva olla vain oman koulun kesken. Tilat ovat vanhanaikaiset, mutta se ei haitannut menoa. On myös hyvä näyttää lapsille, ettei kaikki tarvitse olla viimeisen päälle fiiniä, vaan se hyvä mieli ja tekemisen ilo tulee toisistamme. Viikko kului nopeaan.
Perjantaina kotiinlähtö oli lounaan jälkeen. Ihana reissu!
Leirikoulu maksoi 7400 € (28 lasta). Mukana opettaja, 3 vanhempaa koko ajan ja yhden yön vaihtelevasti 3 vanhempaa.
Advertisement