Simaa & Sirkushuveja 2023

Simaa & Sirkushuveja tarjolla jälleen 26.4.2023 klo 17:30 alkaen!

Simaa & Sirkushuveja on Jupperin koulun vanhempainyhdistys Jukovan organisoima koko kyläyhteisölle suunnattu tapahtuma, jossa Jupperin koulun luokat voivat kerätä itselleen toimintavaroja. Kukin luokka organisoi sekä maksullista että ilmaista ohjelmaa. Maksullinen ohjelma voi olla esim. tuotemyyntiä tai maksullinen toimintapiste.

Tapahtuma järjestetään Jupperin isojen koulun pihalla Vappua edeltävänä keskiviikkona. Tapahtuma on Ju-Ve-La alueella suosittu ja lähialueen väkeä on paikalla aina sankoin joukoin. Moni hakee jo perinteenä täältä Vapun simapullot kotiin!

OHJEET 2023

Aikataulu

 • Koulun ovet ovat auki klo 16.00 alkaen.
 • Autot pitää viedä pois alueelta klo 17.
 • Tapahtuma klo 17.30-19.30.
 • Tapahtuman jälkeen autot pääsevät ajamaan piha-alueelle aikaisintaan klo 20.00.

Viestintä

Jukovan johtokunta tiedottaa tapahtumasta yleisesti. Luokkien vanhemmat viestivät myös omissa verkostoissaan. Tilaisuuden yleisiin järjestelyihin liittyvät kysymykset voi osoittaa luokan Jukova-edustajalle tai lähettää Jukovan sähköpostiin (jukova.ry@gmail.com).

Järjestysmiehet

Järjestysmiehet vastaavat alueen turvallisuudesta  ja autoliikenteen ohjaamisesta noudattaen sovittuja ajo-aikoja. Järjestysmiesten heijastinliivit sekä ensiapulaukku ovat saatavilla Jukovan sihteeriltä.

Myyntipisteet

Jokainen luokka saa ruokalasta yhden pöydän. Varatkaa pöytänne suojaamiseen käyttötarkoitukseenne sopiva liina (esim. kerni tai vahakangas). Myyntipisteelle voi tuoda lisäksi oman pöydän ja tuolit. On tärkeää, että tapahtuman päätteeksi pöydät palautetaan samoihin paikkoihin yhtä siisteinä kuin ne haettiinkin.

Jos myyntipöydässä tarvitaan sähköä, tulee luokan varautua tähän erittäin pitkillä, ulkokäyttöön soveltuvilla jatkojohdoilla. Sähkön tarpeesta tulee myös informoida tapahtuman suunnitelun yhteydessä Jukovan johtokunnan kokouksessa (luokan edustaja).

Tapahtuma-alueen kartta löytyy täältä.

Myyntituotteet

Leivonnaisista pitää löytyä tuoteselosteet (allergeenit). Vähintään vähälaktoosiset tarjottavat ovat helppo myyntivaltti. Myös gluteenittomilla leivonnaisilla on ollut kysyntää.

Simapulloihin tulee kirjata pullotuspäivämäärät. Jos sima on valmista juotavaksi vasta tapahtuman jälkeen, tästä tulee olla pullossa selkeä merkintä.

Suositushinnat

 • Sima-lasillinen n. 2 dl    1,50 €
 • Sima-pullo 0,33 litraa    3,00 €
 • Sima-pullo 0,5 litraa      4,00 €
 • Sima-pullo 0,75 litraa    5,00 €
 • Sima-pullo 1 litra           6,00 €
 • Sima-pullo 1,5 litraa      8,00 €
 • Kahvi / Tee                    2,00 €
 • Pillimehu 2 dl                1,50 €

WC-tilat

Tarvittaessa käänny tapahtuman koordinaattorien puoleen Jukovan Grillillä.

Siivous ja roskat

Jokainen luokka tuo myynti/toimintapisteensä yhteyteen tilavan roska-astian. Roskat tulee viedä tapahtuman jälkeen osallistujien omiin roska-astioihin. Kukin luokka vastaa koululta lainaamansa pöydän puhdistamisesta ennalleen, alueensa siivouksesta ja osallistuu osaltaan myös yleisen alueen siivoukseen.

Advertisement