Kiusaamisvapaa alue ja käyttäytyminen lähikaupoissa

Hei Jupperin koulun oppilaiden vanhemmat!
 
Olettehan kuulleet, että myös Laaksolahden alueen ruokakauppiaat ovat mukana kiusaamisvapaan yhteisön luonnissa! K-Market Laaksolahti ja K-Supermarket Lähderanta ottivat K-Market Tervapadan haasteen vastaan järjestämään lapsille ja nuorille kiusaamisvapaan alueen ja turvapaikan, johon tulla, jos tilanne esimerkiksi ulkona kavereiden kanssa riistäytyy käsistä. Lisätietoja tästä saa kaupoissa ja esimerkiksi näillä tageilla Facebookissa:  #turvapaikka #eikiusaamiselle #haastevastaanotettu
 
Jupperin koulun vanhempainyhdistys haluaa myös tukea lasten hyvinvointia koulun ulkopuolellakin, ja osoittaa arvostusta paikallisyrittäjien panostukselle kiinnittämällä huomiota lastemme ja nuortemme käyttäytymiseen lähikaupoilla. Valitettavasti heidän asioimisessaan erityisesti K-Market Laaksolahdessa on jo pitempään ollut havaittavissa tarpeetonta oleskelua joukolla kaupan tiloissa ja lisääntyvää näpistelyä. Meidän vanhempien on tärkeää muistuttaa lapsiamme siitä, että kauppa on ennen kaikkea ostospaikka, ei oleskelupaikka, ja että kaikki ostokset maksetaan kassalla.
 
Lisää aiheesta ja vinkkejä lapsen kanssa keskusteluun löytyy esimerkiksi täältä:
 
Vaalitaan yhdessä hyvää yhteishenkeä lasten, nuorten ja aikuisten kesken!
Lämpimin joulun ajan terveisin,
Jukovan johtokunta